speeddate ervaringen

Speeddate ervaringen

Lees hier speeddate ervaringen van verschillende deelnemers die mee hebben gedaan. Dit is slechts een greep uit de totale speeddate ervaringen die we ontvangen. De Trustpilot speeddate reviews zijn te vinden onderaan de pagina.

Speeddaten Amsterdam - leuke man!

4.5/5

In augustus heb ik meegedaan met het speeddaten in Amsterdam en heb een geweldig leuke man leren kennen. We zijn al een maand samen en zien zeker toekomst in deze relatie, voor ons werkte deze speeddate avond in Amsterdam dus heel goed. Dus mocht je twijfelen, ik heb nog nooit zulke leuke speeddate ervaringen gehad en er is niets engs aan en de hostessen stellen je gerust en helpen met alles!

door: Esther

De eerste keer speeddaten in Amsterdam

4/5

Voor het eerst mee gedaan bij een speeddate Amsterdam en ik moet zeggen dat het mee 100% is meegevallen, alles was goed geregeld. De hostess was zeer vriendelijk en niets was teveel. Ik had 2 matches en kreeg snel een mailtje met de namen en emailadressen doorgestuurd. Heb er nog geen serieuze relatie door maar ik doe zeker weer eens mee met een speeddate in Amsterdam.

door: Pieter

geen match - wel gezellig!

4/5

Speeddaten in Amsterdam was super!! Ik had helaas geen match maar de speeddate avond was gewoon erg gezellig. Ik heb er wel een paar leuke mensen ontmoet en ben zelfs al een keer uit geweest met een groepje van een van de deelnemers. Ik had een leuke speeddate ervaring en het was goed georganiseerd en het enige puntjes was dat het wel lawaaierig was, verder top!

door: Erwin

vaker speeddaten in Amsterdam

5/5

Voor de tweede keer meegedaan met speeddaten Amsterdam. Leuk restaurant en erg aardig personeel. Er waren 14 dames en 16 heren maar dat was op zich niet hinderlijk. Ik heb er een paar hele leuke dames ontmoet en heb er met een nog gedate. We moeten nog een vervolgafspraak gaan maken maar dat komt zeker goed. Ik raad alle singles een speeddate in Amsterdam aan want het is sowieso beren gezellig

door: Kamil

zenuwen onder controle?

4/5

Nadat ik mijn zenuwen onder controle had, ben ik maar eens mee gaan doen met speeddaten in Amsterdam. En inderdaad, het was gezellig en alles was ook goed geregeld voor alle gasten. Ik dacht dat mijn type er niet bij zou zijn maar ik had toch nog een hele leuke klik met een erg aardige man. Leuk gesprek gehad en ook na de speeddate avond hebben we we nog best lang gepraat met elkaar. Alles op een hoop, een prettige speeddate ervaring dus!

door: Frieda

Leuke speeddate ervaring

3.8/5

Leuke speeddate avond gehad en een paar leuke heren gesproken, er is nog geen vaste relatie uit voort gekomen maar ik ga zeker weer een poging wagen. Mijn speeddate ervaring was erg positief en ik vind het wel een prettige manier om snel veel dates te hebben en je ziet al vrij snel of het een kans heeft. 

door: Sylvia

lachen op een speeddate avond

3.6/5

Nou er zaten wel een paar rare snuiters bij maar ik had toch nog twee matches deze keer. Heb nu al een paar maanden een erg leuk contact met een man waar ik zeker meer in zie. Het speeddaten in Amsterdam is altijd gezellig en er wordt ook veel gelachen. Ik ben ook een paar keer naar een speeddate in Rotterdam geweest en ook daar erg leuk gehad!

door: Sanne

 

Leuke hostess!

4.2/5

Leuke hostess ook hahaha, werd leuk ontvangen en goed drankje ook! I.v.m. Corona waren er wel wat minder deelnemers maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Ik vond het speeddaten in Amsterdam helemaal top! Daar ga ik vaker heen. Ook veel matches gehad en vervolg date ook. Tot snel weer!

door: Arjan

Een top speeddate ervaring

4.8/5

Wowwww dat is leuk zeg zo’n speeddate avondje, dat vraagt om meer. Ik had een leuke man ontmoet maar na twee vervolgdates haakte hij helaas af, shit happens zeg ik altijd maar. Daarom kom ik binnenkort weer terug en hoop dan weer iemand aan de haak te slaan. De aanhouder wint!

door: Yvette

speeddaten Amsterdam - handjes vol!

4.5/5

Leuk avondje gehad en ook veel leuke mensen ontmoet. Aangezien ik niet een van de makkelijkste ben had ik met 1 man een leuke klik. Of het iets gaat worden weet ik niet maar het begin is gemaakt en positief. Voor mij even geen speeddate avond meer want heb nu de handjes wel vol!!

door: Corina

Deel ook je speeddate ervaringen

Heb jij ook meegedaan met een speeddate en wil je jouw ervaring met ons delen, stuur dan een bericht naar onze klantenservice. Laat het ons gerust even weten, we horen heel veel leuke berichten van singles die een partner vonden of die op slag verliefd werden. Allemaal erg leuk om te horen en we zijn er trots op dat we daar aan bij kunnen dragen. 

Onze klantenservice reageert binnen 24 uur op je bericht.

speeddate ervaringen amsterdam